Erik Röde
eller:
Älskling, jag är försvunnen!

VÅREN ÄR HÄR OCH KATTEREVYN 2018 NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!

Katterevyn 2018 presenterar det rykande färska spexet
“Erik Röde, eller: Älskling, jag är försvunnen!”
och revyfilmen
“En kattestrofal skolstart”

HANDLING:

I ett vikingaland för länge, länge sedan…

…är en älskling försvunnen!

Den store vikingahövdingen tillika plundringspatriarken Erik Röde lever i en trygg, skyddad tillvaro med sin hustru Blanzeflor och deras tre barn. Erik och hans två söner är mätta och belåtna efter årets plundringståg. Men tragedin slår ned som en blixt när det avslöjas att Blanzeflor blivit bortrövad! Hon är lika öm som hon är fager – ja, som nougat för ögonen – i alla fall om man frågar Erik.
Vikingapappan förstår snart vad han måste göra. Han samlar ihop sina två söner och sin dotter och seglar ut på de sju haven för att återta sin undersköna böna från fångenskapen i ett land långt borta. Med pappaskämt av dödlig kaliber och en brinnande längtan klarar de sig över saltiga hav och syrliga attityder, samtidigt som sagan om Erik Röde blir huggen i sten. På vägen till deras mål måste de stånga sig förbi allt från nyckfulla arbetsfångar till aggressivt missionerande religiösa ledare till slappa vaktmästare. Ständigt krålar och kryper de sig närmare sanningen om Blanzeflors mystiska försvinnande.

Välkommen till Katterevyn 2018: “Erik Röde, eller: Älskling, jag är försvunnen!”, ett urnordiskt spex om plundringståg, familjesemester och uråldrig skrivkonst.

FÖRESTÄLLNINGAR:

Torsdag 19/4 kl 19:00 PREMIÄR

Fredag 20/4 kl 19:00

Lördag 21/4 kl 19:00

PLATS:

Lunds Stadsteater

BILJETTINFO:

Biljettsläpp sker måndagen den 19:e mars klockan 9.00 vid Katedralskolans bokbord och biljetter kommer även säljas på Katedralskolan den 20:e och 21:e mars på samma plats.
I samband med biljettsläppet kommer även köp av biljetter via internet vara tillgängligt.

Biljettförsäljning fortsätter under vecka 13 och 14. Tid och plats för dessa tillfällen kommer att uppdateras i evenemanget.
Biljettpris är 100 kr
Endast Swish vid köp som inte sker via internet.

Köp dina biljetter här!