Oikos Nomos
Grekisk katastroflära

Vi förflyttar oss tillbaka i tiden, flera hundra år före Kristi födelse, till ett land känt för sina oliver, sin tzatziki, sina get- och fårostar men kanske framför allt för det katastrofala ekonomiska systemet.

Katterevyn 2019 presenterar stolt det alternativhistoriska spexet:
Oikos Nomos- Grekisk katastroflära
samt filmen
“Tillbaka till dåtiden”

HANDLING:

Som vanligt är det möte i parlamentet och alla som är någon är där! Folk från världens alla hörn har samlats här för att diskutera de mest aktuella världsproblemen, det ena allvarligare än det andra. Efter stök, bök och en väldans massa diskussion kommer man i parlamentet fram till att landet har väldiga bekymmer, bekymmer vars like aldrig tidigare har skådats; statskassan är TOM! Vem ska ta sig an denna svårlösta fråga, och åter hjälpa Grekland upp på benen?

Efter många om och men lyckas parlamentet vaska fram en högst medelmåttig skara hjältar som ska rädda Grekland ur knipan. Ekonomin visar sig vara en svår nöt att knäcka, och under sökandet efter en lösning får vi möta diverse karaktärer. Allt från blodtörstiga Trojaner till snuskiga vattengudar strular till det för våra hjältarna på vars axlar Greklands öde vilar. Frågan samtliga individer som läser detta ställer sig är: kommer hjältarna återvända till parlamentet med en lösning? Vi vet ju alla vad som hände 2008…

FÖRESTÄLLNINGAR:

Torsdag 16/5 kl 19:00 PREMIÄR

Fredag 17/5 kl 19:00

Lördag 18/5 kl 19:00

PLATS:

Lunds Stadsteater

BILJETTINFO:

Biljettsläpp sker måndagen den 1:a april vid Katedralskolans bokbord. Biljetter kommer även att säljas på Katedralskolan den 4:e, 5:e april på samma plats.
I samband med biljettsläppet kommer även köp av biljetter via internet vara tillgängligt, håll utkik i evenemanget för mer info!

Biljettförsäljningen fortsätter under vecka 15 och 16, mer info om tid och plats kommer även i evenemanget!

Biljettpris: 100 kr
Endast Swish vid köp som inte sker via internet.

Köp dina biljetter här!